divendres, 5 de novembre de 2010

C.C Matxplay 2010

Després de la finalització del campionat maxt-play de Catalunya el qual es va haver de suspendre per causes climatològiques, dissabte passat dia 30 d'Octubre es va celebrà les semifinals del citat torneig.


Backswing Blanes, va tenir representació amb un dels seus jugadors.

Manel Martinez Mesa, després de desenvolupar un joc magnific va anar eliminant a coneguts jugadors de primera línia, col•locant-se en les semifinals. Manel, aquest desconegut que va anant lluitant partit a partit estava en boca dels “cracks” ja que cap d'ells coneixia a aquest jugador que, segons deien: “qui és el Manel, ho fica tot des de tots els llocs”.

A l'inici de les semifinals Manel comptava amb un avantatge de dos forats a dalt, i a poc a poc va anant guanyan forats fins a arribar a estar 5 UP. En aquest moment la falta d'experiència, els nervis i suposem que la pressió va començar a causar estralls en el nostre jugador. El seu rival Marçal Moré, un jugador experimentat va aprofitar i va començar a desenvolupar un molt bon joc per anar remuntant la partida per acabar guanyan d'un forat a dalt.
Després d'aquest desenllaç, Manel va disputar el partit per la 3ª i 4ª plaça amb Joan Poch, jugador de Franciac, on finalment Poch aconsegueix la victòria.


Manel, moltes felicitats pel 4º lloc! La veritat, és tot una fita aquesta posició.

FELICITATS CAMPIÓ! ESTEM ORGULLOSOS DE TU!

 
Bon Swing...