dimecres, 13 de maig del 2009

CHAPEAU !!!

Serà que ens estem acostumant i ja res no ens sorpren. No ho sé. El cas és que el cap de setmana passat, sense fer gaire soroll, en Santi i en Francesc fan 12 sota a Papalus (segons en Medin record absolut en una prova oficial four ball). Ni els més vells del camp havien viscut un resultat igual. Segurament altres camps sí que ho han vist. Però Papalús és molt Papalús.

Això va ser divendres. Diumenge, a Mas pagès, Open Quim Riera individual stableford. En Toni acaba segon scratch amb un menys 2, a un sol cop del guanyador. Un servidor va acabar tercer també amb 2 sota.

Però no acaben aquí els èxits: l'Encarna i la Montse, després de la darrera jornada disputada a Platja d'Aro, s'han proclamat campiones de la fase regular en el seu grup de l'interclubs femení (això sí, amb l'equip de Franciac que és on les tenim cedides en tant no acabem de formar el nostre propi equip femení). 
I és clar, amb aquests resultats els handicaps, sense arribar a nivells estratosfèrics, ja comencen a semblar de primera.

Força Backswing !!!

Us reconeixeu en aquesta foto? Hem sortit molt macos, no?



2 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajajajajajajajja !!!

Molt bó!!!


Montse i Toni.

P.D: Al Santi per que no li has retocat la foto ¿? ;)

Anònim ha dit...

juassssss !!!