divendres, 13 de gener del 2012

INTERCLUBS 2012


l’INTERCLUBS 2012 JA ÉS AQUÍ.

Dissabte 28 de gener comença la competició a Teià. Abans haurem fet el nostre trial. Ens haurem trobat i donat la benvinguda als nous integrants de l’equip (Ramon,  Encarna i Joaquin). Ens haurem acomiadat  de qui ens ha deixat (Molina)  i afrontarem una nova temporada a PRIMERA DIVISIÓ.
Ha estat bé aquesta darrera setmana. Quan sembla que res no es belluga, que estem un xic apàtics, que hem perdut  l’interès..., resulta que ha estat suficient un intent de desestabilització (un altre) per part d’algú que evidentment no ens estima, per fer que tornem a respirar aires d’equip. M’encanta quan sorgeix l’esperit “backswing”. Està claríssim: nosaltres sí som un EQUIP. Després sortirà millor o pitjor, tindrem les nostres polèmiques o discrepàncies, però continuarem posant tot de la nostra part per fer-ho bé i, sobretot, per passar-ho bé.

Gràcies companys per fer possible una altra temporada competint  junts. Gràcies Miquel per fer valer la teva independència. Un cop més has estat un exemple a seguir.

Força Backswing !!!

“Es pot treure a un general el seu exèrcit, però no a un home la seva voluntat”   (Confuci)